Basketbol

Larkin: Gurur duydum

19 Aralık 2019 Perşembe 13:57 - Son Güncelleme 19 Aralık 2019 Perşembe 14:47

Anadolu Efes‘in yıldızı Shane Larkin, Cumhurbaşkanı'nın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının kendisini motive ettiğini söyledi. Larkin, ''Resmileştiği zaman milli takım formasını üzerinde taşımaktan büyük gurur duyacağım'' dedi.

Anadolu Efes formasıyla üst düzey performans sergileyen Shane Larkin, Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih karşısında 49 sayıyla kırdığı Avrupa Ligi rekorunu değerlendiren Larkin, “Harika bir his. Her yerde insanlar bana 49 sayılık performansı soruyor, bununla ilgili fotoğraflar gösteriyorlar, benimle fotoğraflar çekiliyorlar. Harika bir anıydı. Böyle bir başarıyı elde etmek gerçekten çok iyi bir his ve bunun için müteşekkirim." dedi.

Başantrenör Ergin Ataman'ın çok özgüvenli biri olduğunu belirten 27 yaşındaki skorer, "Koç, ne istediğini çok iyi biliyor ve oyuncularına çok fazla kısıtlama getirmiyor. Eğer sahada öz güvenli olursan, potansiyelini kullanırsan o da sana yardımcı oluyor" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisiyle ilgili açıklamalarından onur duyduğunu belirten Larkin, "Duyduğum kadarıyla, Cumhurbaşkanı tüm spor dallarını seviyor. Onun benimle ilgili düşünceleri, bana güvenmesi ve benim yeteneklerimle Milli Takıma katkı sağlayacağıma inanması büyük bir gurur. Bunun için gerçekten çok minnettarım. Bu olay sonrası arkadaşlarımı ve ailemi aradım. Ben, Amerika Birleşik Devletleri’nde yetiştim. Cincinnati adlı küçük bir şehirde büyüdüm. Hayatımın hiçbir döneminde Türkiye’de profesyonel şekilde basketbol oynayacağımı ve sonrasında da o ülkenin Cumhurbaşkanı’nın benim hakkımda onur verici şeyler söyleyeceğini hiç düşünemezdim. Gerçekten çok özel bir andı." şeklinde konuştu.

Milli takım formasını taşımaktan gurur duyacağını da sözlerine ekleyen Larkin, henüz teklif gelmediği için şu anda sadece Anadolu Efes'e odaklandığını söyledi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz