Basketbol

Obradovic: "Bizim için her maç önemli"

31 Mart 2018 Cumartesi 19:57 - Son Güncelleme 31 Mart 2018 Cumartesi 20:00

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe Doğuş'a 88-80 yenilen Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başantrenörü Özhan Çıvgın, iyi savunma yapamadıklarını söyledi. Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ise "Bizim için her maç önemli. Rakibe ve kendimize saygı göstermek zorundayız" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çıvgın, "İlk periyot, iyi savunma yapamadık ve 27 sayı yedik. Fenerbahçe Doğuş'a karşı kazanmak kolay değil. Son çeyrekte farkı 3 sayıya kadar düşürdük ama kritik atışlardan boş döndük. Devamında kolay sayılar yedik ve kaybettik." diye konuştu.

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ise iyi mücadele ettikleri dile getirdi.

Önemli bir karşılaşmayı kazandıklarını aktaran Obradovic, "Bizim için her maç önemli. Rakibe ve kendimize saygı göstermek zorundayız. Demir İnşaat Büyükçekmece, kaliteli bir takım ve çok güzel oynadılar. Maç boyunca iyi mücadele edip, bize zorluk çıkardılar. Birçok dakika iyi mücadele ettik. Oyuncularıma yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum. Tek sorun dış atışlardan yararlanamadık. Taraftarlarımıza gittiğimiz her salonda bizi destekledikleri için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz