Basketbol

Ülker Arena'da Fenerbahçe kutlaması!

19 Haziran 2014 Perşembe 21:57 - Son Güncelleme 20 Haziran 2014 Cuma 15:11

Taraftarlar ve Fenerbahçeli oyuncular şampiyonluk kutlaması yaptı.

Galatasaray Liv Hospital, Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker ile yapması gereken 7. maça çıkmadı ve mücadele tatil edildi.

Sarı-kırmızılı ekip, kulüp yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda karşılaşma için Ülker Sports Arena'ya gelmedi.

Galatasaray Liv Hospital'in sahaya çıkmasını beklemek adına kurallar gereği 15 dakikalık bekleme süresi başlatıldı.

Kutlama

fenerbahçe Ülkerli oyuncular, maçın tatil edilmesi ve yapılan konuşmaların ardından taraftarıyla şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Maç oynanmadığı için oyuncuların fazla coşkulu görülmediği mini kutlamada, taraftarlar sporcular sevgi gösterilerinde bulundu. Oyuncular tribünleri dolaşarak taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi.

Karşılaşmanın ardından salon hoparlörlerinden futbol takımının şampiyonluğunda çalınan Dilber Ay-Kahtalı Mıçı şarkısı "Akşama geleceğim" çalındı.

Sarı-lacivertli takımın genç oyuncusu Berk Uğurlu, Metecan Birsen'in omzuna çıkarak hatıra olarak potalardan birindeki fileyi kesti.

Ömer Onan'dan açıklama

"Tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası’ndan sonra bu kupayı da aldığımız için mutluyuz… Ancak böyle olmasından üzgünüm. Gerginlik herkese kaybettirir. Galatasaray’a da büyük saygı duyuyoruz. Açıklamalarımız hep olumluydu. Camiayı yaralayacak açıklamam hiç olmadı. Saha avantajı bizdeydi, gelseler de kazanacaktık zaten. Ama keşke gelselerdi…”

Etiketler : Fenerbahçe ülker
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz