Basketbol

Datome'den Obradovic açıklaması

25 Nisan 2020 Cumartesi 15:17 - Son Güncelleme 25 Nisan 2020 Cumartesi 15:24

Fenerbahçe Beko'nun yıldızı ve EuroLeague Oyuncular Birliği Başkanı Luigi Datome, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi sezonunun devamı için yapılan görüşmeleri ve Zeljko Obradovic hakkında konuştu.

Datome, kariyerini Fenerbahçe'de ve Obradovic'in liderliğinde sonlandırmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Luigi Datome, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi sezonunun şu anda devam etmesinin zor olduğunu söyledi.

EuroLeague Oyuncular Birliği Başkanı Datome, "Şu anda sezona devam etmek çok güç. Euro League yönetimi, sezonun her şey normalmiş gibi devam etmesini ve oynamamızı istiyor ancak devam edemiyorsanız, edemiyorsunuzdur." dedi.

Sarı Lacivertli basketbolcu, "ELPA üyeleri, görüşmelerde büyük bir birlik gösterdi. Kulüplere de oyunculara kulak verdikleri için teşekkür ediyoruz. Oyuncular, çok zor günler geçirildiğinin farkında. Anlaşabildiğimiz için de mutluyuz. Bu anlaşma Avrupa basketbolu için örnektir. Çünkü lig, takımlar ve oyuncular arasında bir işbirliği sağlandı" ifadesini kullandı.

İtalyan oyuncu ayrıca, kariyerini Fenerbahçe'de ve Obradovic'in liderliğinde sona erdirmek istediğini de söyledi.

Obradovic'i tarzı olan büyük bir lider olarak tanımlayan Luigi Datome , ''insanlarla iletişimi harikadır. Hem hayatta, hem sporda kendine özgü bir yaklaşımı var. Obradovic ile çalıştığım için kendimi çok şanslı ve gururlu hissediyorum." dedi.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz