Basketbol

G.Saray Liv Hospital Avrupa'ya gidebilecek mi?

07 Mayıs 2015 Perşembe 17:19 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2015 Perşembe 17:23

Murat Özyer, G.Saray Liv Hospital'ın Avrupa'ya gitme durumunu değerlendirdi.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Avrupa Ligi Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu'nun Galatasaray Liv Hospital'a yönelik değerlendirmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Özyer, yaptığı yazılı açıklamada, Bertomeu'nun sarı-kırmızılı takımın gelecek sezon Avrupa Ligi'nde yer almasının zor olacağına yönelik sözleriyle ilgili kendisi ve yardımcısına mektup yazdığını belirterek, "Kendisinin böyle bir açıklama yapıp yapmadığını sordum. Yanıtını bekliyorum" ifadesini kullandı.

Avrupa Ligi yönetiminin Bertomeu başkanlığında İstanbul'da yaptığı toplantıya kendisinin de katıldığını anlatan Özyer, "Ne toplantıda ne de sonrasında kendisi finans konusunda herhangi bir kulüple ilgili yorum yapmadı. Kulüplerin yönettiğini söylediği Avrupa'nın en önemli uluslararası basketbol liginin diğer unsurlara kapalı olarak yaptığı toplantıda paylaşmadığı konuları, kamuoyu ile paylaşabileceğini düşünmüyorum" diye görüş belirtti.

Özyer, gelecek sezon Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'na katılmak isteyen takımların ön kayıtları için verilen sürenin 15 Mayıs'ta sona ereceğini kaydederek, şöyle devam etti:

"Bu süre içinde organizasyonlara katılmak isteyen kulüplerin Avrupa Ligi yönetimine teslim etmesi gereken kulüp ön kayıt formu, salon özet bilgi formu, mali ve hukuki yeterlilik dokümanı gibi evraklar var. Bu süre dolmadan kulüplerin gelecekleri ile ilgili bir yorumun sağlıklı olmayacağını kamuoyu ile paylaşmak isterim."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz