Basketbol

Transfer şov! Tam 4 isim

22 Haziran 2015 Pazartesi 13:38 - Son Güncelleme 22 Haziran 2015 Pazartesi 13:44

Darüşşafaka Doğuş, 4 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş, 4 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Yeni sezonda da başantrenör Oktay Mahmuti ile devam edecek yeşil-siyahlı takımın genel menajeri Ahmet Eran, yaptığı açıklamada, geçen sezonu Anadolu Efes'te geçiren Milko Bjelica'nın yanı sıra Galatasaray'dan Ender Arslan ve TOFAŞ'tan Samet Geyik ile anlaştıklarını söyledi.

Eran, bir de yabancı oyuncu takviyesi yaptıklarını ve Almanya'nın Alba Berlin takımında forma giyen ABD'li skorer oyun kurucu Reggie Redding'i renklerine bağladıklarını dile getirdi.

Ahmet Eran, geçen sezon kadrolarında bulunan Ersin Görkem, Emre Bayav, Erbil Eroğlu ile ise yolları ayırdıklarını belirterek, "Jordan Farmar bir sezonluğuna takıma gelmişti. O da ayrıldı. Kiralık olarak yer alan Nedim Yücel yeni sezonda olmayacak. Vidmar'ın durumu şu an net değil. Opsiyonlu kalabilir" ifadelerini kullandı.

Genel menajer Eran, yabancı oyunculardan Jamon Gordon, Renaldas Seibutis ve Taylor Brown ile gelecek sezon da devam edeceklerini kaydetti.

THY Avrupa Ligi için beklemedeler

Darüşşafaka Doğuş, THY Avrupa Ligi'nde mücadele etmek için bekleyişini ise sürdürüyor

Eran, Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunda yer alabilmek adına "Wild Card" başvurusu yaptıklarını anlatarak, "Ne karar çıkarsa ona göre hareket edeceğiz. Avrupa Ligi yetkilileri, 8 Temmuz'da takımı açıklayacaklarını bize ilettiler" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz