Basketbol

Uşak Sportif avantajını korumak istiyor

25 Nisan 2016 Pazartesi 14:55 - Son Güncelleme 25 Nisan 2016 Pazartesi 12:07

"Kalan 3 haftada play-off yolunda yakaladığımız avantajımızı korumak istiyoruz."

Spor Toto Basketbol Ligi'nde cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakada Trabzonspor Medical Park'ı 94-86 mağlup eden Muratbey Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihhan Erdoğan, kalan 3 haftada play-off yolunda yakaladıkları avantajlarını korumak istediklerini bildirdi.

Erdoğan AA'ya yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park karşısında ligde 15. galibiyetlerini alarak play-off hedefleri için önemli bir avantaj yakaladıklarını söyledi.

Maça iyi başladıklarını ve üstünlüklerini rakiplerine kabul ettirdiklerini kaydeden Erdoğan, "Bu sayede net bir galibiyet aldık. Üç maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bu galibiyetler, play-off için önemli bir avantaj. Kalan üç haftada play-off yolunda yakaladığımız avantajımızı korumak istiyoruz" dedi.

Erdoğan, isim sponsorları Muratbey'in aynı zamanda çözüm ortakları olduğunu belirterek, "Kendilerine bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Play-off'a istediğimiz noktadan girerek Uşak halkına basketbol coşkusunu en üst seviyede yaşatmak istiyoruz. Bu galibiyetten dolayı da teknik ekibe ve sporcuları kutluyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz