Basketbol

AGÜ avantaj peşinde

21 Mart 2016 Pazartesi 14:07 - Son Güncelleme 21 Mart 2016 Pazartesi 12:10

"İlk maçta rakibimizi mağlup ederek, Fransa'ya avantajlı gitmeyi hedefliyoruz."

Abdullah Gül Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında 22 Mart Salı günü konuk edecekleri Fransız ekibi Tango Bourges Basket'i mağlup ederek, ikinci karşılaşma öncesi avantajlı skor elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bozbey, AA'ya yaptığı açıklamada, Avrupa Kupası'nda daha önce iki kez final oynadıklarını ve yine finale yükselmeyi amaçladıklarını belirtti.

Tango Bourges Basket'in güçlü bir takım olduğunu aktaran Bozbey, "Rakibimizle basketbol otoritelerinin erken final olarak nitelediği maçta karşılaşacağız. Zor bir maça çıkacağız. İlk maçta rakibimizi mağlup ederek, Fransa'ya avantajlı gitmeyi hedefliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah final yolunda önemli bir galibiyet elde ederiz." diye konuştu.

Taraftarlara destek çağrısı yapan Bozbey, "Bu önemli maçta taraftarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Salonun dolmasını bekliyoruz. Taraftar desteğiyle takımımız daha etkili oluyor. Umarım onlara önemli bir galibiyet daha hediye ederiz." dedi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'ndeki Abdullah Gül Üniversitesi-Tango Bourges Basket maçı saat 19.00'da başlayacak.

Sıradaki Haber
Galatasaray Avrupa'ya veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz