Basketbol

BGD'den transfer...

29 Eylül 2015 Salı 16:25 - Son Güncelleme 29 Eylül 2015 Salı 16:31

Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), Lindsey Harding'i transfer etti.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Basketbolu Geliştirenler Derneği (BGD), Lindsey Harding'i transfer etti.

İstanbul temsilcisi, Belarus'un ABD asıllı oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

BGD İcra Kurulu Üyesi Dursun Çakır yaptığı açıklamada, geçen sezon Edirne Belediyesi Edirnespor'un play-off'a kalmasında önemli bir rol oynayan Harding'in, takımın önemli bir parçası olacağını belirterek, "Umuyorum onun ve diğer oyuncularımızın katkılarıyla yeni sezonu planladığımız yerde tamamlarız. Kendisine BGD forması altında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda BGD forması giymekten mutluluk duyacağını kaydeden deneyimli oyuncu ise "İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör ve yöneticilerin daha önce görev yaptıkları takımlar hep başarılı oldu. Bu yüzden BGD'nin transfer teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Yeni takımım BGD'nin de üst seviyede başarıyı yakalayabilmesi için tüm gücümle mücadele edeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezon Edirne Belediyesi Edirnespor forması giyen 31 yaşında ve 1,73 metre boyundaki basketbolcu, 16 sayı, 4,6 ribaund ve 4 asist ortalamasıyla oynamıştı. Avrupa kariyerine Mersin Büyükşehir Belediyesi takımında başlayan Harding, daha sonra Litvanya'nın Teo Vilnius, Rusya'nın Dinamo Kursk ve Galatasaray takımlarında basketbol yaşantısını sürdürdü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz