Basketbol

Canik Belediyespor'da Yeğin dönemi

04 Kasım 2016 Cuma 17:44 - Son Güncelleme 04 Kasım 2016 Cuma 15:40

Mehmet Can Öztürk'ün vefatının ardından Canik Belediyespor'da başantrenörlüğe Erdal Yeğin getirildi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor'da, Mehmet Can Öztürk'ün geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmesinin ardından boşalan başantrenörlük görevine Erdal Yeğin getirildi.

Canik Belediyesinde düzenlenen törende Yeğin, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Burada konuşan Erdal Yeğin, "Mehmet Can Öztürk kardeşimiz aramızdan ayrıldı. Bu vesile ile buraya gelmek bende buruk bir sevinç oluşturdu. Böyle olmasını istemezdim. Keşke Mehmet Can kardeşimiz hayatta olsaydı da bunları yaşamasaydık. Ama sonuçta hayat böyle bir şey. Biz, en iyi şekilde yapacağımız işlerle onun ruhunu şad edeceğimizi düşünüyorum." dedi.

Kendisini göreve getiren yönetim kuruluna teşekkür eden Yeğin, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Top bundan sonra bizde olacak. Canik Belediyespor'un kadınlar liginin çok değerli takımlarından birisi olduğunu biliyorum. Takımın bu sene FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda oynaması şehre ayrı bir önem katıyor. Bunların hepsinin bilincindeyiz. Bugüne kadar olan bütün deneyimlerimi ve basketbol kültürümü bu şehre fazlasıyla yaşatacağıma inanıyorum. Bu konuda güvenim tam." ifadelerini kullandı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, "Bu yılda lige heyecanlı başladık. Mehmet Can Öztürk hocamız vefat ederek aramızdan üzücü şekilde ayrıldı. Biz de hocamızın ilkelerini ve duruşunu yaşatmak adına Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ndeki salona adını verdik. Avrupa'da oynuyoruz. Takımımızın ligde hak ettiği yeri alması ve Avrupa'da da oynamaya devam etmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz