Basketbol

12 Dev Adam'ın mesaisi sürüyor

05 Ağustos 2014 Salı 15:55 - Son Güncelleme 05 Ağustos 2014 Salı 15:57

A Milli Basketbol Takımı kadrosu Berkay Candan'ın çıkarılmasıyla 18'e indirildi.

2014 FIBA Dünya Kupası'nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı, günün ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Belçika ile oynanan hazırlık maçının ardından bir gün izin yapan milliler, organizasyon hazırlıklarına Abdi İpekçi Spor Salonu'nda devam etti.

Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı. Bir grup salonda ağırlık çalışırken, diğer basketbolcular ise sahada bireysel çalışma yaptı.

Aday kadroda yer alan ve gelecek sezon NBA'in New Orleans Pelicans takımında forma giyecek Ömer Aşık ise kulübünün gönderdiği antrenör Mark Armour ile özel çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız oyuncuyu yeni sezona hazırlayan Armour'un Bormio kampında diğer oyuncularla da ilgilendiği bildirildi.

- Kadro 18 kişiye indi

Birkan Batuk'un sakatlanmasının ardından 19 kişiye düşen "12 Dev Adam"ın kadrosu, bugün de Berkay Candan'ın kadrodan çıkarılmasıyla 18'e indi.

A Milli Takım çalıştırıcısı Ataman, Berkay Candan ile sahada yaptığı görüşmeyle kendisine teşekkür etti.

Ergin Ataman, Birkan Batuk'un sakatlanması nedeniyle bu oyuncuyu kadrodan çıkardıklarını belirterek, "Berkay'ı da kulübüne gönderdik. Bizimle beraber iyi çalıştı ama fiziksel olarak gelişmesi gerekiyor. Önümüzdeki yıllarda kendisini takip edeceğiz. Kadroyu 18 kişiye indirdik. Hafta sonu İspanya'ya giderken kadro 16 kişiye düşecek. Dünya Kupası'na kadar 16 kişiyle çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Yıldız Kızlar fark yedi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz