Basketbol

Şimdi neredeler: Hüseyin Beşok

04 Ekim 2021 Pazartesi 11:35 - Son Güncelleme 04 Ekim 2021 Pazartesi 11:36  |  Kaynak : TRT SPOR

Basketbol kariyeri boyunca Polonya, İsrail ve Fransa liglerinde şampiyon olan tek Türk oyuncu olma unvanını elinde bulunduran 46 yaşındaki Hüseyin Beşok şu anda nerede, ne yapıyor?

Hüseyin Beşok, basketbola Vestel Manisaspor altyapısında başladıktan sonra Karşıyaka’ya transfer oldu. Beşok, kariyeri boyunca ülkemizde Pınar Karşıyaka, Efes Pilsen, Galatasaray, Türk Telekom, Aliağa Petkim, Beşiktaş, Hacettepe Üniversitesi ve Türk Telekom formaları giydi.

Ülkemizi Maccabi Tel Aviv (İsrail), Sunse Sibenik (Hırvatistan), Asvel (Fransa), Unics Kazan (Rusya), Le Mans (Fransa) ve Prokom Trefl Sopot (Polonya) ekiplerinde de temsil eden eski pivot, yıllarca 12 Dev Adam'ın da formasını başarıyla terletti.

Oyunculuk kariyeri boyunca Polonya, İsrail ve Fransa liglerinde şampiyon olan tek Türk oyuncu olma unvanını elinde bulunduran 46 yaşındaki isim, kariyerini noktaladıktan sonra da sporun içinde kaldı. Hüseyin Beşok şu anda Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Sıradaki Haber
Sırbistan'ın başantrenörü Pesic oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz