Placeholder Broadage Row
Cedi Osman, Spurs'te mutlu

NBA'de San Antonio Spurs forması giyen Cedi Osman, yeni takımında mutlu olduğunu söyledi. Milli basketbolcu, "San Antonio'daki kültür, kazanılan kupalar, oynadıkları sistem ve Gregg Popovich…Tüm bunlar benim için çok heyecan verici" dedi.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA’) bu yaz Cleveland Cavaliers‘tan San Antonio Spurs‘e takaslanan Cedi Osman, yeni formasıyla ilk kez eski takımının salonuna çıktı.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Spurs, Cavaliers'a 117-115 mağlup oldu.

Spurs’te 21 dakika süre aldığı müsabakayı 9 sayı, 6 ribaund, 1 asist ve 1 top çalma ile tamamlayan Cedi Osman, maçın ardından mikrofon karşısına geçti.

Cleveland’daki günlerine değinen Cedi, San Antonio Spurs’e takaslandığı için mutlu olduğunu söyledi.

6 yıl geçirdiğim Cleveland’da harika anılarım var diyen milli basketbolcu, "Çaylak sezonumda NBA finallerine çıkmış olmak müthişti" ifadelerini kullandı.

Cavaliers'ta önemli bir aşama kaydettiğini söyleyen Cedi Osman, "Taraftarla ve kulüple arasında özel bir bağ olduğunu" belirtti.

28 yaşındaki basketbolcu, "San Antonio'daki kültür, kazanılan kupalar, oynadıkları sistem ve Gregg Popovich… Tüm bunlar benim için çok heyecan verici" dedi.

Çok genç bir takım olduklarını belirten Cedi Osman, "Elbette daha gidecek çok uzun yolumuz var ama istediğimiz şartlar oluşunca çok tehlikeli bir takıma dönüşeceğiz.” ifadesini kullandı.

Batı Konferansında son sırada yer alan San Antonio Spurs ile 35 maçta ortalama 18.5 dakika süre alan milli basketbolcu, 7.5 sayı, 2.5 ribound ve 1.9 asistlik performans sergiledi.