Basketbol

VİDEO | NBA'de 'hakimiyet' tartışması

04 Temmuz 2017 Salı 11:55 - Son Güncelleme 04 Temmuz 2017 Salı 12:51

NBA'de Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers'ın lige olan hakimiyeti tartışılıyor. Son olarak Alman yıldız Dirk Nowitzki de bu iki takımla mücadele etmenin çok zor olduğunu belirtti.

Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers... NBA'de son 3 yılın finalistlerinden Warriors 2, Cavaliers ise 1 kez mutlu sona ulaştı.

Her iki kulüp de kadrosundaki isimleri korumak konufsunda kararlı görünüyor. Son olarak Golden State Kevin Durant ile de sözleşmesini uzattı.

Çok sayıda yıldız oyuncuya sahip bu takımların NBA'deki hakimiyeti de tartışmalara yol açtı. Tartışmalara son olarak Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki de katıldı.

Efsane basketbolcu, ''Şu sıralar NBA çok hareketli. Büyük takımların kadrolarına ardı ardına yıldız eklemeleri geçekten inanılmaz. Bu delilik, ama herkes Warriors ve Cavaliers ile rekabet etmek istiyor. Şu an sadece, birden fazla yıldızın aynı takımda olması ile bu mümkün'' dedi.

Nowitzki, NBA ile birlikte Alman Milli Takımı'nda oynamanın kendisi için çok önemli olduğunu ve kulübünden bu konuda hep destek gördüğünü de söyledi.  

Sıradaki Haber
Warriors'tan Durant'e yeni sözleşme iddiası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz