Basketbol

"Kaderimizi kendimiz tayin etmek istiyoruz"

18 Aralık 2013 Çarşamba 12:04 - Son Güncelleme 18 Aralık 2013 Çarşamba 12:06

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti soruları cevapladı.

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, Real Madrid ile yarın yapacakları THY Avrupa Ligi B Grubu son maçını kazanıp, diğer karşılaşmaların sonucuna bakmadan Top 16'ya kalmak istediklerini söyledi.

Mahmuti, Top 16 için son dönemece girdiklerini ve kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Real Madrid karşılaşması Top 16 yolunda son şansımız. Bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılarak bir üst tura yükselmek amacındayız. Başka takımların alacağı sonuçlara göre hesap yapmadan kendi kaderimizi kendimiz tayin etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Avrupa arenasında son yılların en kritik maçlarından birine çıkacaklarını kaydeden Mahmuti, "Taraftarımız ile birlikte yılın son Avrupa Ligi maçında zafer yaşamak istiyoruz" dedi.

Doğuş Balbay: "Kazanmalıyız"

Anadolu Efes'in milli oyuncusu Doğuş Balbay ise, Avrupa Ligi'nde gruplarındaki son maça çıkacaklarını hatırlatarak şunları söyledi:

"Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Diğer takımların oynayacağı maçların sonucuna göre değil, kendi alacağımız sonuca göre Top 16'ya yükselmek istiyoruz. Önceki sezonlarda Real Madrid'i evimizde yenmiştik, bu sezon da bunu tekrarlayarak bir üst tura adım atmak hedefindeyiz."

Sıradaki Haber
FB Ülker zirvede kalmak istiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz