Basketbol

Koronavirüs basketbolu da vurdu

02 Mart 2020 Pazartesi 14:29 - Son Güncelleme 02 Mart 2020 Pazartesi 14:32

Koronavirüs basketbolu da olumsuz etkiledi.Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nin 27'inci haftasındaki Olimpia Milano - Real Madrid maçı seyircisiz oynanacak.

Dünyada hızla yayılan Korona virüsü, basketbolu da vurdu.

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nin 27'inci haftasındaki Olimpia Milan - Real Madrid maçının seyircisiz oynanacağı açıklandı.

Karşılaşmaya medya mensupları da alınmayacak.

Eurocup'ta ise Çarşamba akşamı oynanacak Darüşşafaka Tekfen - Virtus Bologna maçının ertelenmesi gündemde.

(E) Grubu'nda Partizan'ın ardından çeyrek finale yükselecek ikinci takımı belirleyecek mücadele öncesinde Virtus Bologna yöneticisi Luca Baraldi konuştu.

İtalya’ya da sıçramış olan virüs nedeniyle maçların ertelenmesinin daha sağlıklı olacağını belirten Baraldi, Darüşşafaka Tekfen maçının da ertelenmesini istediklerini söyledi.

İtalya Basketbol Federasyonu Başkanı Gianni Petrucci, "Avrupa Ligi yönetimi Virtus Bologna'ya maça çıkmazlarsa hükmen mağlup sayılacaklarını söylemiş. Federasyon olarak bütün İtalyan takımlarının hakkını koruyacağız. Bu insanların spor kültürü yok" diyerek organizasyonu eleştirdi.

İtalya’da büyük bir hızla yayılan korona virüsü nedeniyle yerel müsabakalar ile Kadınlar Avrupa Ligi karşılaşmaları da ertelenmişti.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
THY Avrupa Ligi'nde koronavirüs önlemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz