Basketbol

Partizan-Fenerbahçe Ülker maçına doğru

06 Kasım 2013 Çarşamba 18:44 - Son Güncelleme 06 Kasım 2013 Çarşamba 18:49

Vuyoşeviç: "Konuk takım maçın favorisi ancak..."

Basketbolda, THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak Partizan'da, başantrenör Duşko Vuyoşeviç, "Konuk takım maçın favorisi ancak iyi bir sonuç alabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

THY Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesinde, 8 Kasım Cuma günü, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Pionir Spor Salonu'nda oynanacak Fenerbahçe Ülker maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Vuyoşeviç, iyi bir sonuç elde etmek için ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirterek "Söz konusu Fenerbahçe Ülker gibi bir takımsa nasıl bir takımla karşılaşacağımızı açıklamaya gerek yok. Konuk takım maçın favorisi ancak iyi bir sonuç alabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Sırbistan ve Türkiye'nin basketbol anlamında en iyi takımlarının karşılaşacağını ifade eden Vuyoşeviç, Fenerbahçe Ülker Başantenörü Zeljko Obradoviç hakkında da şunları söyledi:

"Kendisi Partizan'da yetişti. Biz onunla gurur duyuyoruz. Eminim onun da Partizan'a karşı özel hisleri var. Hakem başlangıç düdüğünü çaldığında tüm bunlar unutuluyor. Takımda farklı pozisyonlarda, aynı kalitede, oynayabilecek çok sayıda oyuncu var. Obradoviç, bu oyunculardan nasıl faydalanacağını iyi biliyor."

Karşılaşmada taraftarın en büyük güçleri olacağına dikkati çeken Vuyoşeviç, "Onların harika bir atmosfer oluşturacağına eminim" ifadesini kullandı.

Partizanlı basketbolcu Bogdan Bogdanoviç de kendilerini büyük bir maçın ve büyük bir rakibin beklediğini kaydederek "Elimizden gelenin en iyisini yaptığımız takdirde maçtan iyi bir sonuçla ayrılabiliriz" dedi.

THY Avrupa Ligi'nde 8 Kasım Cuma günü oynanacak ve TSİ 21.45 başlayacak maçın tüm biletlerinin tükendiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
A.Efes mutlaka galibiyet istiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz