Basketbol

"Şampiyonluk şansımız var"

08 Mayıs 2015 Cuma 11:08 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2015 Cuma 11:24

Goudelock: "Real Madrid'in ev sahibi olma avantajı var"

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın yıldız oyun kurucusu Andrew Goudelock, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final etabında başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

ABD'li başarılı oyuncu kurucu, yaptığı açıklamada, sezon başında ilk hazırlık kampına geldikleri andan itibaren hedeflerinin THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'i olduğunu aktararak, "Emeklerimizin karşılığını görebilmek, Dörtlü Final'e kalabilmek bizim için çok önemli" dedi.

Real Madrid'in ev sahibi olduğu, Olympiakos ve CSKA Moskova gibi çok önemli takımların yer aldığı Dörtlü Final'deki şanslarını değerlendiren Goudelock, "Dörtlü Final'de şampiyonluk şansımızın olduğuna inanıyorum. Doğru motivasyon ve konsantrasyonla gidersek, başarabiliriz. Eminim şu anda bir çok insan için sürpriz olarak görünüyoruz. Çünkü Fenerbahçe Ülker takımı ilk kez Dörtlü Final'e kalıyor ama doğru oynadığımız ve doğru çalıştığımız sürece kesinlikle şansımız var."

- "Önemli olan, bizim ne yapacağımız"

Andrew Goudelock, Dörtlü Final'deki ilk maçlarını ev sahibi Real Madrid'le yapacaklarını hatırlatırken, nasıl bir oyun sergileyeceklerinin önemli bir faktör olduğunu kaydetti.

Real Madrid'in üst seviyelerde önemli tecrübeye sahip çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Goudelock, "Bizi, bizden başka kimsenin yenebileceğine inanmıyorum. CSKA Moskova ve Olympiakos'u bu sezon deplasmanda yendik. Real Madrid'in ev sahibi olma avantajı var ancak biz de rakip sahalarda iyi oynayan bir takımız. Önemli olan bizim neler yapacağımız. Kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

- "Kariyerimdeki en büyük başarılardan"

ABD'li oyuncu, Fenerbahçe Ülker formasıyla THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'i oynamasının, kariyerindeki önemli başarılardan biri olacağını belirtti.

Avrupa'da henüz ikinci yılında böyle bir noktaya gelmenin kendisi için sevindirici olduğunu kaydeden Goudelock, "Dörtlü Final oynayacak olmak, kariyerim açısından kesinlikle en büyük başarılar arasında ilk 5 içine girecektir" dedi.

Goudelock, Fenerbahçe Ülker'deki performansına da değinerek, "Oyuncu olarak gerçekten geliştiğimi düşünüyorum. O kadar çok şey öğrendim ki. Hocamız, farkında dahi olmadığım bir çok noktada gözümü açtı. Bir çok şeyi görmeyi öğretti bana. Çok yetenekli oyuncularla bir aradayım. Müthiş bir sezon geçiriyoruz. Her gün yeni bir şey öğreniyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Fenerbahçe çok sert bir rakip"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz