Copa America

Brezilya - Arjantin maçı TRT SPOR'da

02 Temmuz 2019 Salı 12:07 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2019 Salı 12:41

2019 Copa America'da yarı final, dev bir maça sahne olacak. Ev sahibi Brezilya ile Arjantin, finale kalabilmek için kozlarını paylaşacak. Sonucu merakla beklenen kapışma TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Kupa Amerika'da (Copa America) "erken final" heyecanı yaşanıyor. Ev sahibi Brezilya ile Arjantin, yarı finalde karşı karşıya gelecek. Bu sabaha karşı 03.30 başlayacak olan dev mücadele TRT SPOR ve trtspor.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Copa America'daki son şampiyonluğunu 12 sene önce kazanan Brezilya, güçlü rakibini mağlup ederek kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Lionel Messi'yi görmezden gelemeyeceklerini söyleyen teknik direktör Tite, ''Onun gibi bir oyuncuyu durdurmak kolay olmayacak ama doğru işler yaparsak sorun yaşamayız'' dedi.

Başarılı eldiven Allison Becker ise ''Sahada neler yapacağımıza iyi odaklanmamız gerekiyor. Sadece Messi ile değil Aguero gibi yıldızlarla da baş etmek zorundayız'' şeklinde konuştu.

Turnuvada Venezuela, Peru ve Bolivya ile aynı grupta yer alan Brezilya, 3 maçta topladığı 7 puanla birinci olarak çeyrek finale kalmayı başarmış, çeyrek finalde ise Paraguay'ı penaltılarla elemişti.

Copa America'da son 5 turnuvada 4 kez final oynayıp, kupa sevinci yaşayamayan Arjantin, bu şanssızlığına son vermenin peşinde.

Brezilya maçına en iyi şekilde hazırlandıklarına vurgu yapan teknik direktör Lionel Scaloni, ''Turnuvadaki en kritik karşılaşmamıza çıkıyoruz. Takım olarak gerekli çalışmaları yaptık ve kazanmak için mücadele edeceğiz'' dedi.

B Grubu'nda Kolombiya, Paraguay ve Katar ile mücadele eden Arjantin, 3 maçta topladığı 4 puanla ikinci olarak son 8 takım arasında yer almış, çeyrek finalde ise Venezuela'yı elemişti.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Brezilya: Alisson, Alves, Marquinhos, Silva, Luis, Artur, Casemiro, Jesus, Coutinho, Everton, Firmino

Arjantin: Armani, Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico, Paul, Paredes, Acuna, Messi, Aguero, Martinez 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yarı final heyecanı başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz