Copa America

Copa America'da erken final

30 Haziran 2019 Pazar 11:01 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2019 Salı 13:28

Copa America'da Brezilya ile Arjantin yarı finalde karşı karşıya gelecek. Futbolseverler zorlu mücadeleyi TRT SPOR ekranlarından canlı olarak izleyecek.

Copa America'daki son şampiyonluğunu 12 sene önce kazanan Brezilya, güçlü rakibini mağlup ederek kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Messi'yi görmezden gelemeyeceklerini söyleyen teknik direktör Tite, ''Onun gibi bir oyuncuyu durdurmak kolay olmayacak ama doğru işler yaparsak sorun yaşamayız'' dedi.

Başarılı eldiven Allison Becker ise, ''Sahada neler yapacağımıza iyi odaklanmamız gerekiyor. Sadece Messi ile değil Aguero gibi yıldızlarla da baş etmek zorundayız'' şeklinde konuştu.

Turnuvada Venezuela, Peru ve Bolivya ile aynı grupta yer alan Brezilya, 3 maçta topladığı 7 puanla birinci olarak çeyrek finale kalmayı başarmış, çeyrek finalde ise Paraguay'ı penaltılarla elemişti.

Arjantin şanssızlığına son verebilecek mi?

Copa America'da son 5 turnuvada 4 kez final oynayıp, kupa sevinci yaşayamayan Arjantin, bu şanssızlığına son vermenin peşinde.

Brezilya maçına en iyi şekilde hazırlandıklarına vurgu yapan teknik direktör Lionel Scaloni, ''Turnuvadaki en kritik karşılaşmamıza çıkıyoruz. Takım olarak gerekli çalışmaları yaptık ve kazanmak için mücadele edeceğiz'' dedi.

B Grubu'nda Kolombiya, Paraguay ve Katar ile mücadele eden Arjantin, 3 maçta topladığı 4 puanla ikinci olarak son 8 takım arasında yer almış, çeyrek finalde ise Venezuela'yı elemişti.

Bu müthiş mücadele sabaha karşı 03.30'da TRT SPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek. 

Muhtemel 11'ler: 

Brezilya: Alisson, Alves, Marquinhos, Silva, Luis, Artur, Casemiro, Jesus, Coutinho, Everton, Firmino

Arjantin: Armani, Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico, Paul, Paredes, Acuna, Messi, Aguero, Martinez

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Şili yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz