Detay

15 yıllık tecrübe: Şener Gençtürk

17 Nisan 2022 Pazar 20:31 - Son Güncelleme 17 Nisan 2022 Pazar 21:08  |  Kaynak : TRT SPOR

Süper Lig'de 15 yıl boyunca antrenör olarak görev yapan Şener Gençtürk, Marius Sumudica ile birlikte Suudi Arabistan takımlarından Al Shabab'a transfer oldu.

Süper Lig'de Kayseri, Kasımpaşa, Trabzon, Karabük, Gaziantep, Malatya ve Rizespor’da 15 yıl boyunca antrenör olarak görev yapan ve Tolunay Kafkas, Şota Arveladze, Igor Tudor, Marius Sumudica gibi güçlü isimlerle çalışan spor adamı Şener Gençtürk, Marius Sumudica ile birlikte Suudi Arabistan takımlarından Al Shabab'’a transfer oldu.

Daha önce de Rumen yeknik adamla birlikte Al Shabab’ta görev yapan başarılı futbol adamı ikinci kez Suudi Arabistan’da görev yapacak.

Süper Lig'de 21. yüzyılda en çok puan toplayan yabancı teknik direktörler listesinde 3. sırada yer alan Şota Arveladze ve 10. sırada yer alan Marius Sumudica ile birlikte uzun yıllar görev yapan Gençtürk, 2. sefer yurtdışına transfer oldu.

Gittiği her takımda başarılı sonuçlar alan ve başarılı çalışmaları nedeniyle çalıştığı teknik direktörler tarafından bırakılmayan Gençtürk, Sumudica ile birlikte Asya futbolunun en önemli takımlarından Ah Shabab’ta başarı kovalayacak.

Şener Gençtürk’ün anlaştığı Al Shabab, şuan Suudi Arabistan Ligi'nde 4. sırada yer alıyor. Şampiyonluk yarışında liderin 13 puan gerisinde yer alan Al Shabab’ın ikinci ile aralarında yalnızca 2 puan bulunmakta.

Asya Şampiyonlar Liginde gurup aşamasında 7 puan ile lider konumda olan Al Shabab’ın en büyük hedeflerinden biride Asya Şampiyonlar Ligini kazanmak. Suudi ve Asya futbolunun en önemli takımlarından biri olan Al Shabab’ta Marius Sumudica ile birlikte göreve başlayan başarılı futbol adamı Şener Gençtürk, Asya Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istediklerini açıkladı.

Sıradaki Haber
Bir yıldız parlıyor: Arda Güler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz