Diğer Sporlar

Janja Garnbret endişeli

20 Mart 2020 Cuma 12:50 - Son Güncelleme 20 Mart 2020 Cuma 14:25

Koronavirüs salgını 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan sporcuların motivasyonunu da etkiliyor. Sportif tırmanışçı Janja Garnbret de konuyla ilgili açıklama yaptı.

Garnbret, gelişmelerden endişeli olduğunu ancak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları dışında neredeyse tüm büyük spor organizasyonları ertelendi.

Olimpiyat Oyunlarına hazırlanan sporcular da gelişmeleri yakından takip ediyor. Branşının favorilerinden dünya şampiyonu sportif tırmanışçı Janja Garnbret de konuyla ilgili açıklama yaptı.

Başarılı sporcu, hem koronavirüs salgınından hem de 2020 Olimpiyat Oyunları ile ilgili belirsizlikten endişe duyduğunu söyledi.

Garnbret, oyunların akıbeti ile ilgili seçenekleri de değerlendirdi. Yarışmaların 1 yıl ertelenmesinin zorluk oluşturacağını belirten şampiyon tırmanışçı, seyircisiz olimpiyat oyunlarının da büyüsünü kaybedeceğini ifade etti.

Sloven sporcu, kişisel hazırlıklarıyla ilgili de konuştu. Çalışmalarını Ljubljana'da sürdürdüğünü kaydeden Garnbret, hazırlıklarını da oyunların başlayacağı tarihe göre planladığını kaydetti.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz