Diğer Sporlar

Tokyo Olimpiyat Oyunları stadyumdan izlenebilecek mi?

18 Haziran 2021 Cuma 15:57 - Son Güncelleme 18 Haziran 2021 Cuma 16:10  |  Kaynak : TRT SPOR

Koronavirüs salgını nedeniyle 2021'e ertelenen Tokyo Olimpiyat Oyunları için seyirci belirsizliği sürüyor. Uluslararası seyirci yasağı geçerliliğini koruyor. Japonya içinden izleyecekler için ise son karar Pazartesi günü alınacak.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları stadyumdan izlenebilecek mi? Uluslararası seyirciler için yasak sürüyor. Japon sporsevelerin stadyuma alınması yönünde de karar henüz netleşmedi. Konu son kez Pazartesi günü masaya yatırılacak.

Tokyo Olimpiyat Oyunları Organizasyon komitesi, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile ulusal ve yerel hükümet temsilcilerinin katılacağı toplantı ile nihai karar verilecek.

Konuyu değerlendiren Japonya Toplum Sağlığı Örgütü Başkanı Shigeru Omi "Enfeksiyon riskinin en aza inebilmesi için stadyuma izleyici alınmaması gerekir" dedi.

Omi, yayınladıkları raporda en fazla 10 bin taraftara kadar esneklik sağlanabileceğini savundu.

Organizasyon Komitesi Başkanı Seiko Hashimoto ise Pazartesi günü yapılacak toplantıya işaret etti ve "Gerekli tedbirleri alarak diğer spor müsabakalarda olduğu gibi alabileceğimiz maksimum seyirciyi stada almak istiyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz