Diğer Sporlar

VİDEO | Kılıç: 'Sizden beklentiler yüksek"

02 Eylül 2016 Cuma 00:04 - Son Güncelleme 01 Eylül 2016 Perşembe 21:49

Bakan Kılıç, Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek sporcularla buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rio'da yapılacak Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek milli takım kafilesini uğurladı. Bakan Kılıç, ''Sizden beklentiler yüksek. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum'' dedi.

Rio de Janeiro'yu Olimpiyat Oyunlarının ardından şimdi de Paralimpik Oyunları'nın heyecanı sardı. Dev organizasyonda ülkemizi 81 sporcu temsil edecek.

Yolculuk öncesi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milliler ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Sporcuların elini tek tek sıkan Bakan Kılıç, millilere başarı diledi.



Kılıç, ''Tarihimizdeki en yüksek sayıda sporcu ile 2016 Rio Oyunların'a katılıyoruz. Ve takibi sizlerden, kendinizi baskı altında hissetmeyin, rahat olun ama, sizlerden başarılı sonuçlar bekliyoruz. Geçmiş yıllarda ortaya koymuş olduğunuz performanslara da baktığımı zaman, ben inanıyorum ki bu anlamda iyi bir sınav vereceksiniz'' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı, millilere ''Rio'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum'' dedi ve şöyle seslendi:

''15 Temmuz gecesi Türk milleti dünyaya ne olduğunu göstermiştir. Nasıl demokrasi aşığı olduğunu, nasıl hukukun üstünlüğüne inandığını ve bir ve beraber olarak dünyaya neler yapabileceğini göstermiştir. Şimdi siz yine 79 milyon kardeşimizi, vatandaşımızı temsilen, göğsünüzde ay yıldız ile inşallah Rio'da ülkemizi, milletimizi, medeniyetimizi ve tarihimizi temsil edeceksiniz. Sırtınızda yazan Türkiye yazısını, göğsünüzdeki ay yıldızı hiç bir zaman unutmayın. Bunu en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Ve ümit ediyoruz ki bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşı'mızı dinleteceksiniz."

Sıradaki Haber
Çek gönder yayınlansın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz