Placeholder Broadage Row
Omurilik felcinin tedavisi için koşacaklar

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla yapılan "Wings for Life World Run" bu yıl 11. kez düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleştirilen etkinliğe 160 bini aşkın koşucu katılmıştı.

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği olan "Wings for Life World Run", bu yıl da dünyanın dört bir yanında yüz binlerce insanı buluşturacak.

Geçtiğimiz yıl 165 ülkede yapılan ve 161 bin 892 koşucuyu buluşturan Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağına bu yıl 5 Mayıs Pazar günü İstanbul Kuruçeşme ev sahipliği yapacak.

Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de ise yine yerel koşu grupları ile organize edilecek fiziksel koşular da gerçekleşecek.

"Dünya iyilik için koşuyor" sloganıyla yapılan Wings for Life World Run’da omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalar için harcanmak üzere geçtiğimiz yıl 4.7 milyon Avro bağış toplanmıştı. 2024 yılı kayıt süreci hakkında daha fazla bilgiye https://www.wingsforlifeworldrun.com/tr adresinden ulaşılabiliyor.