Diğer Sporlar

Buzda Türkiye farkı! 13-1

06 Nisan 2015 Pazartesi 23:29 - Son Güncelleme 06 Nisan 2015 Pazartesi 23:33

Türkiye, Dünya Erkekler Buz Hokeyi Şampiyonası'nda Gürcistan'ı farklı geçti.

Dünya Erkekler Buz Hokeyi Şampiyonası 3. Klasman karşılaşmasında Gürcistan'ı 13-1 mağlup eden Türkiye, 2. maçını da galibiyetle tamamladı.

Karşılaşmanın 11. dakikasında Yavuz Karakoç ve Emrah Özmen ile üst üste goller bulan Türkiye, daha sonra Andy Koçoğlu ile bulduğu golle ilk periyodu 3-0 önde bitirdi. Serdar Semiz ile 3, Serkan Gümüş ile 2 ve Kerem İslam ile 1 gol daha bulan Ay-yıldızlı ekip, ikinci periyotta rakibine 9-0 üstünlük kurdu.

Son periyotta Emrah Özmen ile 2, Serdar Semiz ve Andy Koçoğlu ile birer gol daha bulan Türkiye, Gürcistan'dan Smetanin'in golüne engel olamayınca, müsabakadan 13-1 galip ayrıldı.

Öte yandan, 3. periyodun başında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle periyot gecikmeli başladı.

Türkiye ilk maçında da Bosna Hersek'i 11-0 mağlup etmişti.

Salon: İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları

Hakemler: Gergely Kincses (Macaristan), Anton Gladchenko (Ukrayna), Cemal Ersin Kaya (Türkiye)

Türkiye: Erol Kahraman, Gökhun Öztürk, Gökalp Solak, Alec Koçoğlu, Emrah Özmen 3, Serdar Semiz 4, Fatih Faner, Savaş Aktürk, Serkan Gümüş 2, Erdoğan Coşkun, Yusuf Halil, Barış Coşkun, Kerem İslam 1, Emre Faner, Yavuz Karakoç 1, Andy Koçoğlu 2, Hüseyin Seçer, Alper Solak, Barış Bağcılar

Gürcistan: Ilienko, Jeiranashvili, Minasiani, Tsomaia, Geperidze, Smetanin 1, Oganeziani, Chalatashvili, Davitashvili, Dumbadze, Jeiranashvili, Lomidze, Shengelia, Kositski, Oganeziani, Tsukanov, Gobejishvili, Jangobegishvili, Gongadze

Sıradaki Haber
Normal sezon tamamlandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz