Placeholder Broadage Row
Esenler Sokak Ligi'nde finalistler belli oldu

Türkiye'nin en büyük sokak futbolu organizasyonu olan Esenler Sokak Ligi'nde finalistler belli oldu.

Mahalleler arası rekabeti ve dayanışmayı arttırmayı amaçlayan her yıl yüzlerce gencin kendi mahalle takımlarını kurarak turnuvaya katılmasıyla eğlenceli bir ortam oluşturan Esenler Sokak Ligi'nde finalistler belli oldu.

Türkiye'nin en büyük sokak futbolu turnuvası Esenler Belediyesi himayesinde Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gerçekleşiyor. 

Önce 64 takımla başlayan turnuva önce 32 takıma ardından 16 takıma eleme maçlarıyla düştü. 16 takım aralarına 4 lü gruba ayrıldı. Şampiyonlar Ligi heyecanına sahne olan turnuvada gruplarından çıkan takımlar önce çeyrek final eşleşmelerinin ardından yarı final maçları oynandı.

Neyyir Turan'ı 4-1 yenen Sultan takımı ile Tepegücü takımını penaltı atışları sonucu 8-7 yenen Esenler Şatto takımı adını finale yazdırdı.

Final maçı 19 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde oynanacak. Maçı usta spiker Erdoğan Arıkan anlatacak. Maç öncesi Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından etkinlikler düzenlenecek.