Diğer Sporlar

Federica Brignone'nin buruk sevinci

06 Nisan 2020 Pazartesi 18:51 - Son Güncelleme 06 Nisan 2020 Pazartesi 19:02

Koronavirüs salgını sebebi ile son 9 etap iptal edilmiş ve dev slalom ile kombine yarışlarında lider durumdaki Federica Brignone şampiyon ilan edilmişti. Brignone, sevincini arkadaşları ile paylaşamadığı için buruk olduğunu söyledi.

2020 Alp Disiplini Kayak Dünya Kupası'nın koronavirüs salgını sebebi ile iptal edilmesinin ardından, sıralamada liderliği elinde bulunduran İtalyan kayakçı Federica Brignone şampiyon ilan edilmişti.

İtalyan kayakçı Şubat ayında, rakibi Birleşik Amerikalı Mikaela Shiffrin'in babasını kaybetmesi üzerine memleketine dönmesinin üstüne liderliği eline geçirmişti.

Alp disiplini genel klasman, dev slalom ve kombine disiplinlerinde üç kristal küre kazanan İtalyan kayakçı, koronavirüs salgını sebebi ile mutluluğunu herkesle paylaşamamasından dolayı buruk bir sevinç yaşadığını belirtti.

"Dünya Kupası ve kış olimpiyatlarında Kesinlikle hiç altın madalya kazanmadım ve bu eksikti. Ama aynı zamanda tüm kariyer hayallerimi başardım" diyen İtalyan sporcu "Dünya Kupası, Dünya Şampiyonası madalyası, Olimpiyat madalyası... Yani bitmedi, demek istediğim gerçekten motive oldum ve daha fazlasını istiyorum. Bundan sonra kazanacağım şeyler artı olacak. Şimdiden kariyerimden zevk alıp mutlu olabiliyorum, aynı zamanda da daha fazlasını kazanmak istiyorum. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
"En iyi şekilde hazırlanmayı amaçlıyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz