Diğer Sporlar

Galatasaray'dan 6 birincilik

13 Ekim 2013 Pazar 14:47 - Son Güncelleme 13 Ekim 2013 Pazar 14:49

Kürekte Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları Sapanca'da yapıldı.

Türkiye Kürek Federasyonunca (TKF) düzenlenen Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları'nda Galatasaray, 6 kategoride birincilik elde etti.

Sapanca Gölü Kırkpınar parkurunda final mücadelesiyle sona eren yarışlarda, "Genç Erkekler Sekiz Çifte", "Genç Erkekler Dört Çifte", "Hafif Kilo Ümit Erkekler Dört Tek", "Hafif Kilo Ümit Erkekler İki Çifte", "Erkekler Dört Çifte" ve "Kadınlar Sekiz Çifte" kategorilerinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geçen Galatasaray, birinci oldu.

"Yıldız Kızlar Dört Çifte" ve "Erkekler Sekiz Çifte" kategorilerinde ise Fenerbahçe birincilik elde etti.

TKF Başkanı İlhami İşseven, bu yıl üç etapta yapılan Türkiye Kupası'nın ikinci etap yarışlarında Galatasaray'ın birinci olduğunu söyledi.

Üçüncü etap yarışlarının ardından Türkiye Kupasının verileceğini belirten İşseven, "Birinci ve ikinci etapta yaptıkları derecelere göre final hakkını kazanan takımlar üçüncü etapta kupa için yarışacaklar. 2 Kasım'da gerçekleştirilecek finalde en fazla puan toplayan kulüp, kupanın da sahibi olacak. Teknik kurulumuz bu yarışlarda milli takım sporcularını yakından takip ediyor. Bu sporcular yurt dışı kampına çağırılacak" şeklinde konuştu.

İşseven, milli takım sporcuların geçen yıl yakaladığı yükselişin devam ettiğini anlatarak, üst sıralara çıkmak için mücadelelerini sürdürdüklerini ifade etti. 

Sıradaki Haber
Avrupa'da yılın atletleri belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz