Diğer Sporlar

Bakan Çavuşoğlu golf turnuvasına katıldı

01 Kasım 2017 Çarşamba 17:33

Türk Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen Turkish Airlines Open 2017 Pro-Am Golf Turnuvası'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

Dünyanın en iyi golfçüleri, en prestijli turnuvalardan biri için Antalya Belek'te buluştu. Turnuvaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

Diplomasi trafiğine ara veren Çavuşoğlu, golfte de hünerlerini gösterdi. Bakan Çavuşoğlu, grup usulü oynanan turnuvada Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Olimpiyat Şampiyonu Justin Rose ile de mücadele etti.

Pro-Am turnuvasına 54'ü profesyonel, 162'si amatör 216 sporcu katıldı.

Çavuşoğlu, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, "Golf, Türkiye'de günden güne daha popüler bir spor haline geliyor. Antalya da golfte Avrupa'nın en önemli destinasyonlarından biri haline geldi.Turnuvada çok iyi oyuncular mücadele edecek.Türk Hava Yolları'na böyle önemli bir organizasyona sponsor olduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Golf Şampiyonası profesyonel sporcuların katılacağı turnuva ile sürecek. 5 Kasım'da sona erecek turnuvada 3'ü Türk 78 üst düzey golfçü mücadele edecek. Dereceye giren sporculara toplam 7 milyon dolar ödül dağıtılacak. 

Sıradaki Haber
Bakan Çavuşoğlu'dan golf sporuna destek sözü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz