Diğer Sporlar

Tiger Woods kazaya rağmen zirvede

03 Mart 2022 Perşembe 00:18 - Son Güncelleme 03 Mart 2022 Perşembe 00:50  |  Kaynak : TRT SPOR

Golfte Tiger Woods efsanesi sürüyor. Geçirdiği trafik kazası sonrasında aylardır turnuvalardan uzak olan Woods, ilk kez belirlenen en etkili oyuncu listesinde zirveye yerleşti. ABD'li sporcu, bu sayede 8 milyon dolar ödül alacak.

Profesyonel Golfçüler Birliği PGA'nın yeni başlattığı Oyuncu Etki Programı Listesi rekabeti körükleyecek gibi gözüküyor.

Arama motorlarında araştırılma, sosyal medyada bahsedilme, rating gibi farklı kriterlere göre golfün en popülerlerini ortaya seren listede, Tiger Woods-Phil Mickelson rekabeti öne çıktı.

Mickelson, Aralık ayında, listenin 8 milyon dolarlık ilk ödülünü kendisinin aldığını söylemişti.

Suudi Arabistan destekli bir tura katılacağını açıklayıp sonrasında vazgeçen Mickelson'un, PGA ile ilişkisi zora girmişti. Mickelson, şimdi de en popüler oyuncu listesinde zirveyi Tiger Woods'a kaptırdı.

Geçirdiği otomobil kazasının ardından iyileşme sürecinde olan Woods, geçen yıl tek bir organizasyona dahi katılmadığı halde birinciliğe yerleşti.

Bu birincilikle 8 milyon dolarlık ilk ödülü Woods alacak. Woods'un hemen ardından gelen Mickelson ise 6 milyon dolar ile yetinecek.

Sıradaki Haber
Tiger Woods'tan golfe geri dönüş müjdesi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz