Diğer Sporlar

Rıza Kayaalp TRT SPOR'a konuştu

25 Nisan 2021 Pazar 14:02 - Son Güncelleme 04 Haziran 2021 Cuma 09:36  |  Kaynak : TRT SPOR

10. kez Avrupa şampiyonu olan Milli güreşçi Rıza Kayaalp, TRT SPOR'a konuk oldu. Kayaalp, tarihi başarısını TRT SPOR ekranlarında anlattı. Kayaalp," Olimpiyat oyunları için son şansım en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" dedi.

10. Avrupa şampiyonluğunu elde eden Milli güreşçi Rıza Kayaalp, TRT SPOR'a konuk oldu. Kayaalp, tarihi başarısını TRT SPOR ekranlarında anlattı.

Kayaalp, kendine güvendiğini dile getirerek," Rakibimle daha öncede karşılamıştım. Sonuna kadar mücadelemi verdim. Kendimi motoive ettim. Müsabaka esnasında yorulduğumu hissetiğim an dahil maçı bırakasım gelmiyor."dedi. 

Güreşin zor bir spor olduğunu aktaran Kayaalp, "Her tekniği içerisinde ve birçok spor dalını içerisinde barındırıyor güreş. İnanılmaz zor bir spor. En ufak bir rahatsızlık maç kaybetmene sebep olabilir. Başarılar sadece minderde değil, farklı alanlarda kendini geliştirerek oluyor. Bu sene çok iyi çalıştım. " şeklinde konuştu. 

Olimpiyatlara ilişkin ise konuşan Kayaalp şunları dile getirdi:

"Olimpiyat sürecinde her şeyimi güreşe vereceğim, bu kadar başarının yanına olimpiyat madalyası almak istiyorum. Olimpiyat oyunları için son şansım en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Başarılarımın yanına bu madalyayı eklemek istiyorum.Olimpiyat madalyası kazanarak devletimize son görevimi yapmak istiyorum."

Sıradaki Haber
"Şükürler olsun bu başarıyı tekrar ülkeme yaşatmak nasip oldu"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz