Diğer Sporlar

"Şükürler olsun bu başarıyı tekrar ülkeme yaşatmak nasip oldu"

24 Nisan 2021 Cumartesi 23:19 - Son Güncelleme 24 Nisan 2021 Cumartesi 23:29  |  Kaynak : DHA

Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 130 kiloda 10. kez altın madalya Rıza Kayaalp, "Şükürler olsun bu başarıyı tekrar ülkeme, halkıma yaşatmak nasip oldu" dedi.

DHA'ya konuşan ASKİ Sporlu milli güreşçi Rıza Kayaalp, “Çok iyi çalıştık ve yine yapmamız gereken mücadeleyi göstererek bir şampiyonluk sevinci daha ülkeme yaşattım. Finale kadar fırtına gibi estik diyebiliriz” dedi.

Daha önce 11 kez final yaptığını vurgulayan Kayaalp, “10’uncu kez Avrupa Şampiyonu olmak nasip oldu. Bu 11’inci kez yaptığım final maçıydı. Allah’a şükür iyi hazırlandık. Çok iyi çalıştık ve yine yapmamız gereken mücadeleyi göstererek bir şampiyonluk sevinci daha ülkeme yaşattım. Finale kadar fırtına gibi estik diyebiliriz. İki rakibimi sayı tuşu, yarı finalde de tuşla yenerek finale çıktım. Final maçları her zaman zorlu geçiyor benim çünkü 1 gün sonra oluyor. Yorgunluğun çıktığı ana denk geliyor ama Allah’a şükürler olsun hiçbir zaman bırakmak içimden gelmiyor. Her zaman mücadele etmek sonuna kadar sabretmek dayanmak geliyor çünkü bir bayrak ve vatan sevgisi, İstiklal Marşı’nı söyletme arzusu var içimizde. Allah’a şükürler olsun bunu tekrar tekrar ülkeme yaşatmak nasip oldu” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rıza Kayaalp'e tebrik telefonu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz