Diğer Sporlar

"Çeyrek final görmek istiyoruz"

26 Haziran 2015 Cuma 11:45 - Son Güncelleme 26 Haziran 2015 Cuma 11:52

Beşiktaşlı hentbolcu Ozan Arifoğlu, Devler Ligi için iddialı konuştu.

Erkekler Hentbol Süper Lig'ini şampiyon tamamlayan ve 2015-2016 sezonunda VELUX EHF Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek Beşiktaş'ta, oyunculardan Ozan Arifoğlu, geçen seneden tecrübe kazandıklarını ve ilk altıya girerek, çeyrek final oynamak istediklerini söyledi.

Beşiktaş'ta 10 senedir forma giyen Ozan, geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamadıklarını anlattı. Ligde geçen yıl oynadıkları maçların kendileri için tecrübe olduğuna dikkati çeken Ozan, "Hep bir hedefimiz vardı, o da Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktı. Geçen sene bunu başardık. Barcelona geçen sene bizim gruptaydı ve o senenin şampiyonu oldu. Bu yıl geçen sene gibi olmayacak. Gruplarda 8 takım arasından ilk 6 takım bir üst tura çıkıyor. İlk altıya girerek, çeyrek final görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ozan, bu yıl da en zor gruplardan birine düştüklerini belirterek, Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu söyledi.

Salon beklentisi

Beşiktaşlı hentbolcu Ozan Arifoğlu, başka salonlarda maç oynamalarının kendileri için yorucu olduğunu anlatarak, yeni salonu beklediklerini kaydetti.

Son dönemde taraftarların da hentbolu sevmeye başladığını vurgulayan Ozan, şöyle konuştu:

"Mevcut salonumuz EHF şartlarına uygun olmadığı için İzmit ve Sinan Erdem'de maçlarımızı oynadık. Son maçımızı Barcelona'ya karşı 10 bin kişiyle oynadık. Tabii ki bir salonumuz olsa daha iyi olacak. İstanbul'da oynamak varken İzmit'e gitmek yorucu oluyor. Keşke salonumuz olsa da taraftarımız önünde maçlarımızı oynasak. Vodafone Arena yapılıyor. Bu stadın bitiminin ardından hedefte yeni salonun yapılması var."

Sıradaki Haber
Beşiktaş Mogaz'ın rakipleri belli oluyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz