Diğer Sporlar

Göztepe'de hentbol taraftarla yaşayacak

27 Temmuz 2020 Pazartesi 21:42 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2020 Pazartesi 23:33  |  Kaynak : TRT SPOR

Göztepe Kulübü'nün hentbol şubesinde yeni bir dönem başlıyor. Sarı kırmızılı camia eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı.

Göztepe taraftarı hentbol şubesini yaşatabilmek için bir araya geldi ve Piksel kampanyasını başlattı. 

Kampanyanın ilk günlerinde hentbol federasyonunun süper lig için talep ettiği katılım payı toplandı. Göztepe Kulübü yönetimi ise hentbol şubesinin alt yapı faaliyetleri dışında devamına sıcak bakmıyordu.

Sonunda yönetim ile taraftar grupları bir araya geldi. Toplantıdan hentbol şubesinin yönetiminin taraftara bırakılması kararı çıktı. Taraftar gruplarından oluşan yönetim faaliyetlerini Başkan Mehmet Sepil'in gözetiminde sürdürecek.

Göztepe hentbol takımının hangi ligde mücadele edeceği konusu ise belirsizliğini koruyor. Sarı kırmızılı taraftarların gönlünde takımlarının Süper Lig'de mücadele etmesi yatıyor. Taraftar gurupları hentbol şubesine kaynak sağlamak için kombine bilet satışı ve konser etkinleri düzenleyecek.

Ayrıca yerel yönetimler ile kurumsal firmaların sponsorluk desteğini almak konusunda imkanlar araştırılacak. Taraftarların hedefleri arasında hentbol antrenmanına uygun bir salon arayışı da yer alıyor. Göztepe taraftarı şimdi, hem tribünde hem de yönetimde olmanın gururunu yaşıyor.

Etiketler : Göztepe Hentbol
Sıradaki Haber
Beşiktaş Aygaz Avrupa Ligi'ne doğrudan katılacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz