Diğer Sporlar

Suluova Hentbol’da korona şoku

10 Ekim 2020 Cumartesi 15:34 - Son Güncelleme 10 Ekim 2020 Cumartesi 15:39  |  Kaynak : TRT SPOR

1957 Suluova Hentbol Takımı'nda antrenörü İlknur Yazıcılar Özçelik ile kaleci Emircan Çiftçi'nin Kovid-19 testleri pozitif çıktı.

Önceki hafta başlayan Türkiye Deplasmanlı Erkekler Hentbol 1. liginde Amasya ve Suluova’yı temsil eden 1957 Suluova Hentbol'da yapılan Kovid-19 test sonuçları açıklandı.

Buna göre, liglerin iki bayan antrenöründen biri olan İlknur Yazıcılar Özçelik ile takım kalecisi Emircan Çiftçi'nin testleri pozitif çıktı.

"Bu haftaki maça antrenörsüz çıkacağız"

1957 Suluova Hentbol'un kaptanı Mehmet Keskin, “Yaşadığımız maddi sıkıntılar nedeniyle lige son anda katıldık ve bölgemizi temsil etmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Zaten bir türlü aşamadığımız maddi sıkıntılar yaşıyoruz, geçen hafta başlayan ligin ilk maçında ki mağlubiyette bizleri yeterince üzmüşken antrenör ve kalecimizin Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması da bizleri iyice moral olarak yıktı. Ayrıca baş antrenörümüzün eşi olan yardımcı antrenörümüz Arif Özçelik de karantinaya alınmış durumda. Bu üzücü gelişmeler neticesinde bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Seyhan Belediyesi maçına maalesef antrenörsüz çıkacağız.
Evimizdeki maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım bu üzüntülerimizi alacağımız galibiyetle sevince dönüştürürüz
” dedi. 

Sıradaki Haber
Hentbolda haftanın programı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz