Placeholder Broadage Row
Kaykay Federasyonu'ndan sponsorluk anlaşması

Türkiye Kaykay Federasyonu, çevrim içi şans oyunları platformu Bilyoner ile sponsorluk anlaşması yaptı. Başkan Metin Ayvazoğlu, "Bu iş birliğinin Türkiye'de kaykay sporunun gelişimine katkı sağlamasını diliyoruz" dedi.

Bilyoner'den yapılan yazılı açıklamada "Türkiye'nin ilk online şans oyunları platformu Bilyoner, sporun farklı alanlarına olan katkılarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye Kaykay Federasyonunun ana sponsoru oldu." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bilyoner CEO'su Sencer Kutluğ, “Bilyoner olarak, sporun her rengine destek vererek, kurumların ve sporcuların yanında olmaya devam ediyoruz. Amatör sporlara ve sporculara destek vermek de önceliklerimiz arasında yer alıyor...Bu bağlamda Türkiye Kaykay Federasyonu ile iş birliği yaparak güçlerimizi birleştirdiğimiz için son derece mutluyuz ve gururluyuz. Federasyonumuzun değerli çalışmalarıyla ülkemizde gelişen kaykay sporuna biz de Bilyoner olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.” diye konuştu.

Ayvazoğlu: "Bu sponsorluğun sporcuların motivasyonunu artıracağına inanıyoruz"

Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Metin Ayvazoğlu ise sponsorluk anlaşmasıyla ilgili şunları kaydetti:

“Sporun birleştirici ve iyileştirici özelliklerini merkeze alan, toplumumuzun spora yönelmesi konusunda farkındalık yaratan markalarla iş birliği yapmayı önemsiyoruz. Türkiye’nin bir kaykay ülkesi olması hedefiyle çalışmalarımızı yürütürken, spor sektörünün en büyük paydaşlarından Bilyoner ile iş birliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bilyoner gibi alanında öncü ve büyük bir markanın kaykay sporuna destek vermesinin, sporcuların motivasyonunu artıracağına inanıyoruz. Bu sponsorluk aynı zamanda yeni nesil bir spor olan kaykayın, teknoloji ve eğlenceyle buluşması açısından da ayrı bir anlam taşıyor. Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin her iki kuruma da hayırlı olmasını, Türkiye'de kaykay sporunun gelişimine katkı sağlamasını diliyoruz.”