Diğer Sporlar

"Dünya Gençler Short Track Şampiyonası"

08 Mart 2014 Cumartesi 14:07 - Son Güncelleme 08 Mart 2014 Cumartesi 14:11

Dünya Gençler Short Track Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları başladı.

Erzurum'da düzenlenen, Dünya Gençler Short Track Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları başladı.

Palandöken Buz Pateni Salonu'nda devam eden şampiyonanın ikinci gününde 500 metre bayanlar ve erkekler ile 3000 metre yarı final bayrak yarışları yapılacak.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, yaptığı açıklamada, şampiyonanın ikinci gününde heyecanın arttığını Türk sporculardan başarı beklediklerini söyledi.

Şampiyonayı yakından takip eden ISU yetkililerinin organizasyon nedeniyle büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Kandemir, şunları kaydetti:

"Şampiyonanı ikinci günündeyiz ve ISU yetkilileri gerçekten samimi duygularını ifade edince en büyük kazanımın bu olduğunu anladım. Çünkü Türkiye short trackta yeni ve bu kadar önemli bir mesafe alması çok önemli. Türkiye'nin misafirperverliğini övgü dolu sözlerle anlatıyorlar. Erzurum'daki tesisleri ve yatırımları görünce burada daha farklı organizasyonların da düzenlenebileceğini belirttiler. Türkiye'de ilk kez düzenlediğimiz şampiyonadan büyük kazanımlar elde edeceğiz. Bunun meyvelerini de yakın zamanda toplayacağımıza inanıyorum."

Öte yandan, salona gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykam ile ISU Short Track Teknik Kurul Üyesi Stoytcho Stoytchev ve ISU Yönetim Kurulu Üyesi Martos Gyrogy de şampiyonanın ikinci gün yarışlarını takip ediyor.

AA

Sıradaki Haber
Erzurum'da Short Track şov
Yükleniyor lütfen bekleyiniz