Diğer Sporlar

VİDEO | Erciyes Kayak Merkezi'ne uluslararası tescil

10 Kasım 2018 Cumartesi 22:13 - Son Güncelleme 10 Kasım 2018 Cumartesi 22:37

Türkiye'de kış sporları denilince akla gelen ilk yerlerden Kayseri Erciyes Kayak Merkezi, çok önemli iki uluslararası belgeye layık görüldü. 

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'ne uluslararası tescil geldi.

Şehir merkezine olan yakınlığı, başarılı kayak pistleri ve üstün hizmet kalitesiyle her yıl yaklaşık 1.5 milyon turist çeken Erciyes Kayak Tesisleri, uluslararası yeterlilik sertifikalarına layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Uluslararası ISO 9001 ve IQ Net belgelerini alarak Erciyesimizi artık uluslararası seviyede bir kaliteye getirmiş olduğumuzu da belgelemiş olduk" dedi.

ISO 9001 belgesi, verildiği kuruluşun ürün ve hizmetlerinin uluslararası düzeyde bir yeterlilikte olduğunu gösteriyor. IQ Net ise onlarca belgelendirme kuruluşunu bünyesinde barındıran ve uluslararası tanınırlığı simgeleyen bir belge.

Başkan Çelik, "Yaptığımız çalışmalar, buradaki tesislerimiz, vermiş olduğumuz hizmet, servis, acil durum hizmetleri bunların tamamını bir bütün olarak incelediğimizde bu belgeyi hak etmiş olduğumuzu belgelemiş oldu" diye konuştu.

Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye'de bu belgeleri almaya hak kazanan ilk kayak merkezi oldu.

Sıradaki Haber
Lindsey Vonn emekliye ayrılacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz