Diğer Sporlar

Amerika seyahati bilmeceye döndü

26 Şubat 2014 Çarşamba 11:07 - Son Güncelleme 26 Şubat 2014 Çarşamba 11:16

Eski olimpiyat şampiyonu yüzücünün Amerika bilmecesi

Avustralyalı eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Grant Hackett'ın Amerika seyahati bilmeceye döndü.

Hackett'ın menajeri Chris White, sporcunun Amerika'ya, uyku haplarına olan bağımlılığı ile ilgili tedavi görmek için gittiğini iddia ederken, Hackett ise bu iddiaları yalanladı.

Menajer White, yaptığı açıklamada, Hackett'in Stilnox isimli uyku haplarına bağımlılığından dolayı tedavi olmaya karar verdiğini ve bunun için de Amerika'ya gittiğini söyledi. White ayrıca, bu kararından dolayı sporcunun ailesi ve arkadaşlarının, onunla gurur duyduğunu belirtti.

Hackett ise Amerika seyahati ile ilgili yaptığı açıklamada, rehabilitasyon merkezine gitmeyeceğini, amacının sadece dinlenmek olduğunu dile getirdi.

"Hayatımda çok stresli olaylar oldu" diyen Hackett, biraz dinlenmek ve yenilenmek için kendine zaman ayırdığını kaydetti.

Hackett'ın babası Neville Hackett, şampiyon yüzücünün durumu kabullenemediğini ifade ederek, "Sadece biraz dinlenmesi ve deşarj olması gerektiğini düşünüyor ama bence kesinlikle rehabilitasyona ihtiyacı var" dedi.

Grant Hackett, 22 Şubat Cumartesi günü Melbourne Crown Otel'de, sabah erken saatte yarı çıplak bir halde 4 yaşındaki oğlunu ararken fotoğraflanmıştı.

33 yaşındaki sporcu, ülkesinin evsahipliği yaptığı 2000 Sydney Olimpiyatları'nda 3, 2004 Atina Olimpiyatları'nda ise 1 altın madalya kazınmıştı.

Avustralya'da televizyon programlarında yorumculuk yapan Hackett'ın ayrıca dünya şampiyonalarında, 1998 Perth ve 2001 Fukuoka'da ikişer, 2003 Barcelona'da 3, 2005 Montreal'de ise 3 altın madalyası bulunuyor.

AA

Sıradaki Haber
Yelken'de seçmeler
Yükleniyor lütfen bekleyiniz