Diğer Sporlar

Bakan Kasapoğlu: Herkese yüzmeyi öğretmeyi hedefliyoruz

17 Mart 2019 Pazar 01:12 - Son Güncelleme 17 Mart 2019 Pazar 02:52

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Herkese yüzme öğreteceğiz. Bunun için havuzları yaygınlaştıracağız ve kullanımını kolaylaştıracağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu günü Kırşehir ve Yozgat'ta geçirdi. İki kentte de halkla biraraya gelen Bakan Kasapoğlu, tesisleşmede Avrupa ve dünyada ön sıralarda olduğumuzu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu Kırşehir'de açılış programına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu tesisleşme vurgusu yaptı.

Kasapoğlu, "Ülkemizdeki spor tesislerini Avrupa ve dünyadakilerle karşılaştırdığımızda gerçekten en yeni ve en kaliteli tesisler ülkemizde. Bununla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu'nun yolu Kırşehir'in ardından Yozgat'ın Yerköy ilçesinden geçti. Halka seslenen Kasapoğlu, futbol dışında kalan branşlara da büyük önem verdiklerini söyledi. 

Kasapoğlu, "Spor deyince sadece futbol akla gelmemeli. Biz sporu birçok branştan müteşekkil addediyoruz. Yüzmede bunlarda bir tanesi bakanlık olarak bizim yüzme bilmeyen kalmasın projemiz var. Kadın erkek, genç, yaşlı, engelli, engelsiz demeden herkese yüzmeyi öğretmeyi hedefliyoruz. Bunun için havuzları yaygınlaştıracağız ve kullanımını kolaylaştıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Avrupa'ya ilham veren proje
Yükleniyor lütfen bekleyiniz