Diğer Sporlar

Genç sporcudan büyük başarı!

12 Ekim 2015 Pazartesi 16:04 - Son Güncelleme 12 Ekim 2015 Pazartesi 16:10

Elif Beyza Aksoy, karma dövüş sanatları Mixed Martial Arts'a katılacak.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşayan sporcu Elif Beyza Aksoy (17), karma dövüş sanatları olarak adlandırılan Mixed Martial Arts'a (MMA) katılmaya hak kazandı.

Türkiye'de sadece genç kızlar kategorisinde Bursa ve Ayvalık'tan iki sporcunun çağrıldığı organizasyona katılma başarısını elde eden Küçükköyspor Kick Boks Takımı sporcusu Aksoy, böylesi prestijli bir şampiyonada yarışacağı için son derece memnun olduğunu söyledi.

Kick boksa geçen yıl başladığını anlatan Aksoy, şöyle konuştu:

"Bu maç için çok heyecanlıyım. Kendime ve hocalarıma güveniyorum. MMA'da şampiyonlar küçük salonlardan ya da küçük ilçelerden çıkabilir. Bence şampiyonluk için en önemli şey, sıkı ve çok çalışmak. Bunun için de yerin öneminin olmadığını düşünüyorum. Hedefim MMA'nın en üst seviyesi olarak nitelendirilen UFC'de dövüşmek ve dünyanın en iyi kadın dövüşçüsü olabilmek, ülkemi en iyi şekilde yurtiçi ve yurtdışı şampiyonalarda temsil edebilmektir."

Aksoy, 23 Ekim'de Ankara'da gerçekleştirilecek, sadece 301 kişinin izleyebileceği etkinlik öncesi hazırlıklarını, Küçükköy Spor Kick Box Tesisleri'nde antrenörü Tuncay Talay ve yardımcısı Orhan Özdemir gözetiminde sürdürüyor.

Sıradaki Haber
Rekor için dişlerini çektirdi!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz