Futbol

Almanlar dev ekranlar önünde coştu!

16 Haziran 2014 Pazartesi 23:18 - Son Güncelleme 16 Haziran 2014 Pazartesi 23:22

Almanya-Portekiz maçını Berlin'de on binlerce kişi dev ekrandan takip etti.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası G Grubu'nda Portekiz'i 4-0 yenen Almanya'nın galibiyeti başkent Berlin'de coşkuyla kutlandı.

Tarihi ''Brandenburger Tor'' (Brandenburg Kapısı) önünde toplanan on binlerce kişi, Almanya-Portekiz maçını burada kurulan dev ekranlardan takip etti.

Erken saatlerde dev ekranların önüne gelen taraftarlar, karşılaşma başladıktan sonra Alman Milli Takımı'nın attığı gollerle büyük sevinç yaşadı. Alman ve Birinci Lig'de (Bundesliga) mücadele eden bazı takımlarının formalarını giyen ve çoğu gençlerden oluşan taraftarların, Alman bayrağı renklerinde yüzlerini boyadığı da görüldü.

Karşılaşma bittiğinde coşku doruk noktaya çıktı. Taraftarlar, Almanya'nın finallerdeki ilk zaferini müzik eşliğinde şarkılar söyleyerek ve dans ederek kutladı.

Başkent Berlin'de, Brandenburg Kapısı ile Zafer Anıtı arasındaki 17 Haziran Caddesi Dünya Kupası süresince trafiğe kapatıldı. Burada kurulan dev ekranlarda Alman Milli Takımı'nın ve aynı gün oynanacak maçlar ile grup karşılaşmalarından sonra finale kadar oynanacak maçlar gösterilecek.

Sıradaki Haber
Bento: "Savaşmaya devam edeceğiz."
Yükleniyor lütfen bekleyiniz