Futbol

Antalyaspor'dan Nuri Şahin kararı

05 Ekim 2021 Salı 19:13 - Son Güncelleme 05 Ekim 2021 Salı 20:45  |  Kaynak : DHA

Fraport TAV Antalyaspor yönetim kurulu, futbolcu Nuri Şahin'in kulüpte aynı zamanda futbol sorumlusu olarak görev yapacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulu ile futbolcu Nuri Şahin arasında yapılan görüşme sonucunda Şahin'in futbol sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verildiği belirtildi.

Açıklamada, alınan kararın camiaya hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, "Kendisi ile 5 yıllığına anlaştık. Hayırlı olmasını diliyoruz. Futbol sorumlusu olarak görev alacak, hem alt yapı takımlarına hem de A takıma bakacak. Futbol sorumlusuyken sahada oynayıp oynamayacağına kendisi karar verecek. Bugün akşam yapılacak antrenmanda büyük ihtimalle takımın başında olacak. Kendisi dünya iyisi birisi, hem de çok başarılı bir futbolcu. Kendisine çok güveniyoruz" dedi.

Nuri Şahin'in kariyeri

Futbola Almanya'da başlayan 33 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, Hollanda, İspanya, İngiltere'nin en büyük takımlarında oynama başarısı gösterdi. Şahin, Almanya'da Borussia Dortmund ve Werder Bremen, İspanya'da Real Madrid, İngiltere'de Liverpool, Hollanda'da ise Feyenoord formalarını terletti. Nuri Şahin, kariyerinde takım bazında toplamda 420 maça çıkarken 38 gol atıp 69 asistin altına imza attı. Başarılı oyuncu, 24 Şampiyonlar Ligi maçına çıkarken 1 gol ve 2 asistlik başarı gösterdi. Avrupa Liginde Liverpool ve Borussia Dortmund ile 14 maça çıkan oyuncu 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Milli Takım performansı

Kırmızı beyazlı takımın yeni teknik patronu Şahin, Türkiye Milli takımında da başarılı performans ortaya koydu. Nuri Şahin, A milli forma altında 52 maça çıkma başarısı yakalarken, bu maçlarda 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Sıradaki Haber
"Almanya’daki birkaç önemli oyuncuyla ilgili çalışmalarımız var"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz