Futbol

Bakan Kasapoğlu TRT SPOR'a konuştu

16 Ocak 2020 Perşembe 09:59 - Son Güncelleme 16 Ocak 2020 Perşembe 14:31

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı kapsamında TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, "Çalıştay’da tüm tarafları bir araya getirdik" dedi.

TRT SPOR'a açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Spor bizim için çok önemli. Kronikleşmiş sorunları çözeceğiz." diye konuştu. 

Kasapoğlu, Çalıştay’da tüm tarafları bir araya getirdiklerini belirterek,"Tüm paydaşları bu yolda el ele görmek çok güzel. Her geçen gün bu sürecin başarılı olduğunu görmek bizleri mutlu kılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Türk sporu için önemli bir şans. Sportif ruh bizi ciddi anlamda motive ediyor."

"Ülkemizde çok önemli bir tesisleşme var"

Tesisleşme hakkında bilgi veren Bakan Kasapoğlu, "Tesisleşme önemli bir aşamaydı. O aşamayı alnımızın akıyla tamamladık. Ülkemizin her bir bölgesinde mükemmel tesisler var. Stadlar, salonlar dört dörtlük. Her alanda hiçbir eksik yok.Tesisler insanlarla anlamlı. Ülkemizde çok önemli bir tesisleşme var, hiçbir alanda bir eksiğimiz yok. Spor herkes için. Sporun hiçbir ayrımı yok. Sporu tabana yayma noktasında bizlerin hedef kitlesi çok. " şeklinde konuştu.

"TRT SPOR2 önemli bir açılım"

Bakan Kasapoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: 

"Erişimi kolaylaştırmanın gayreti içerisindeyiz. TRT SPOR2 önemli bir açılım. Yüzmenin yanında basketol. Poto isteyene pota yapacağız dedik. Basketbol ile ilgili potansiyeli yukarı çıkarmak istiyoruz.

Biz sporumuzu kadınların öncülüğünde çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyoruz. Kadınlarımızın spora yönelmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Sporda, bilimde ve sanatta her alanda gençlerimize güveniyoruz. "

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
TFF 1. Lig'de ikinci yarı heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz