Futbol

Bölgesel Amatör Lig maçına 4 kadın hakem

19 Kasım 2018 Pazartesi 10:07 - Son Güncelleme 19 Kasım 2018 Pazartesi 10:32

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup'ta Arsuz Karaağaç Spor ile 1970 Hisarspor arasında oynanan maçı 4 kadın hakem yönetti. 

Karaağaç Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Adana Bölgesinden Sevgi Günel, yardımcıları da Mersin Bölgesinden Perihan Ece ile Osmaniye Bölgesinden Necla Çiçek yaparken, 4. hakem olarak da Mersin Bölgesinden Deniz Eker görev aldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği müsabaka öncesinde Arsuz Karaağaçspor Kulübü Başkanı Nevzat İnan, yönetici Rızkullah Yılmaz ile kadın taraftarlar adına Kevser Yılmaz, maçın hakemleri Sevgi Günel, yardımcıları Perihan Ece, Necla Çiçek, 4. hakem Deniz Eker ile her iki takım kaptanlarına çiçek taktim ettiler.

Kadın hakemlerin yönettiği maçı ev sahibi takımın 3-1 kazandı.

TSYD Kupası maçını da 4 kadın hakem yönetmişti

1 Ağustos 20009 yılında da Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından organize edilen dörtlü futbol turnuvası için karşı karşıya gelen Ankaraspor-Eskişehirspor’un mücadelesini, 4 kadın hakem yönetmişti.

Maçta, Tuba Tosun, Sevcan Sungur, Tülin Yavuz üçlüsü görev yaptı, Kadriye Gökçek de 4. hakem oldu.

Maçı kadın spiker anlatmıştı

Türkiye’de ilk kez dört kadın hakemin yönettiği maçı TRT Spor ekranlarından kadın spiker Semahat Özdoğan Arslaner seslendirmişti. Maç Ankaraspor’un 5-4’lük galibiyetiyle sonuçlanmıştı. 

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Ümit Milliler, Norveç ile karşılaşacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz