Futbol

Drogba’nın hayal kırıklığı!

16 Haziran 2014 Pazartesi 09:10 - Son Güncelleme 16 Haziran 2014 Pazartesi 10:06

Japonya maçında 2. yarıda görev alan Drogba yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı.

FIFA 2014 Dünya Kupası tüm heyecanı ile sürüyor. Maçlar kadar maç sonrası medyaya yansıyan yorumlar da çok konuşuluyor. Bu yorumlardan biri de Fildişi Sahili'nin yıldızı Didier Drogba'ya ait. Drogba, Japonya maçına yedek kulübesinde başlamayı beklemediğini ve hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

Teknik direktör Sabri Lamouchi, ileri uçta Wilfried Bony’ye şans verirken, kanatlarda ise her zamanki gibi Salomon Kalou ve Gervinho’yu oynattı.

"Hayal kırıklığına uğradım ama"

Mücadelenin son yarım saatinde forma şansı bulan Drogba, L’Equipe’ye verdiği demeçte, “Evet, doğal olarak hayal kırıklığına uğradım ama hocamızın kararına saygı duymamız lazım ve sahadakileri destelemek…” şeklinde konuştu.

Yedek kalmanın motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceğini belirten 36 yaşındaki futbolcu, “Oyuna girdiğimde tek düşüncem, takımıma maçı kazanması için yardım edebilmekti. Bu tip olaylarla motivasyonumu bozmamalıyım. Güzel bir galibiyet aldık. Bu turnuva için haftalardır çok sıkı hazırlanıyoruz. İyi bir başlangıç yapmak çok önemliydi.” dedi.

“Drogba gibi bir oyuncuya sahip olmak…”

Drogba’dan övgü dolu sözlerle bahseden Lamouchi ise, “Didier Drogba gibi bir oyuncuya sahip olmak, ister ilk 11'de olsun ister yedek, maçı değiştirecek güce sahip olmak demektir. Onu hem taktik hem de fizik durumundan dolayı yedekte başlattım. Herkes biliyor ki en son birkaç ay önce 90 dakika forma giyebildi. Sakatlıktan döndü, ama şu anda kondisyonu gerçekten iyi. Galibiyet güzeldi ancak unutulmasın ki henüz gruplardan çıkmadık” ifadelerini kullandı. (Skorer)

FİLDİŞİ SAHİLİ-JAPON MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

DÜNYA KUPASIYLA İLGİLİ HER ŞEY BURADA

Sıradaki Haber
Boşnaklar ümitli
Yükleniyor lütfen bekleyiniz