Futbol

Ancelotti'nin koltuğu sallantıda mı?

12 Mart 2015 Perşembe 17:28 - Son Güncelleme 12 Mart 2015 Perşembe 17:37

Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, Ancelotti ile ilgili açıklamalar yaptı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, peş peşe aldıkları kötü sonuçların ardından teknik direktör Carlo Ancelotti ile "yollarını ayıracakları" iddialarını yalanlayarak, "Ne olursa olsun Real Madrid'i çalıştırmaya devam edecek" dedi.

Perez, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, İspanya Kral Kupası'ndan elenmeleri, şampiyonluk yarışında 6 puan önünde oldukları Barcelona'nın bir puan gerisine düşmeleri ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 karşısında elenmenin eşiğinden dönülmesi sonrası teknik direktör Ancelotti'yi takımdan gönderecekleri yönündeki iddialara cevap verdi.

Sezon başında 22 maçlık galibiyet serisi yakalamalarına rağmen son 3 maçtır kazanamayan takımın çalıştırıcısı Ancelotti ve kulübün icra kuruluna sahip çıkan Perez, "Teknik direktör ve oyunculara yöneltilen ağır eleştiriler, adil değil. Kulübün onlara güveni tam. Carlo Ancelotti, ne olursa olsun Real Madrid'i çalıştırmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in 2014'te 4 kupa kazandığını ve bunun kulüp için bir ilk olduğunu hatırlatan Perez, başarının mimarı olan teknik direktör Ancelotti ve oyunculara destek olma çağrısında bulundu.

Sahasında oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Alman ekibi Schalke 04'e 4-3 yenilmesine rağmen ilk maçtaki 2-0'lık galibiyetin avantajıyla çeyrek finale yükselen Real Madrid, 15 yıl sonra Avrupa kupalarında konuk ettiği bir takımdan 4 gol yemişti.

Real Madrid'e 2013-2014 sezonunda gelen Ancelotti'nin, 2015-2016 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber
Demichelis sözleşme yeniledi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz