Futbol

"Arda'yı alın" çağrısı

13 Ocak 2014 Pazartesi 17:01 - Son Güncelleme 13 Ocak 2014 Pazartesi 17:05

Arda Turan'ın Manchester United orta sahasının aradığı isim olduğu belirtildi.

Arda Turan'ın Atletico Madrid-Barcelona karşılaşmasındaki performansı İspanya dışında da yankı buldu. Golsüz sonuçlanan karşılaşmanın en etkili oyuncusu olarak gösterilen yıldız futbolcu için İngiltere'de de övgü dolu yorumlarda bulunuldu.

Spor yazarı Gareth McKnight ise bu övgüleri bir adım öteye taşıyarak, oyuncunun Premier Lig'e kazandırılması gerektiği görüşünü ortaya attı. Kötü bir sezon geçiren ve ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kaliteli oyuncular arayan Manchester United'a köşesinden seslenen yazar, Kırmızı Şeytanlar'a 'Arda'yı alın' çağrısı yaptı.

Orta sahaya yaratıcı bir oyuncu kazandırmak isteyen United'ın Atletico'dan Koke ilgilendiğini hatırlatan McKnight, oysa aynı takımdan Arda'nın daha iyi bir tercih olacağını savundu: "Bu Türk futbolcuyla geçen sene Liverpool da ilgilenmişti. Bence şu an Manchester United'ın ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahip. Golü kokluyor ve asist yapıyor. Orta sahanın tüm bölgelerinde oynayabiliyor. Rakip defansın kilidini açabilecek bir çok yeteneğe sahip. Zaten bunlar da şu an United'ın en çok ihtiyaç duyduğu şeyler."

Skorer

Etiketler : Arda TuranTransfer
Sıradaki Haber
"Ribery'e komplo düzenlendi!"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz