Futbol

Atletico'nun sevinci kursağında kaldı!

15 Şubat 2014 Cumartesi 23:06 - Son Güncelleme 15 Şubat 2014 Cumartesi 23:55

Vallecano'ya gol yağdıran Barcelona, liderlik koltuğunu A.Madrid'den geri aldı.

İspanya La Liga 24. hafta mücadelesinde Barcelona, sahasında Rayo Vallecano'ya yarım düzüne gol attı: 6-0 Bu flaş galibiyetle Katalanlar liderlik koltuğunu bir kaç saat sonra Atletico Madrid'den geri aldı

Barcalena Camp Nou'da Rayo Vallecano'yu konuk etti.

Maçın henüz 2. dakikasında Adriano ile öne geçen Katalan ekibi, 36'da Messi ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarı da bu skorla tamamlandı. Gol sağnağı ikinci yarıda şiddetlendi. 53. dakikada Alexis Sanchez ve 56'da Pedro'nun golleriyle farkı 4'e çıkaran Barcelona 68. dakikada süper yıldızı Messi ile skoru 5-0 yaptı. .

Neymar golle döndü

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Neymar, 62. dakikada Pedro'nun yerine oyuna dahil oldu. 89. dakikada fileleri havalandıran Brezilyalı yıldız, hem maçın skorunu belirledi (6-0) hem de yeşil sahalara golle dönmüş oldu.

Son dönemde eski formunu yakalamaya başlayan Messi ise rakip fileleri iki kez havalandırarak son dört maçta yedinci golünü kaydetti.

Barcelona bu galibiyetle 60 puana ulaşarak zirveyi averajla Atletico Madrid'den devraldı. Rayo Vallecano ise 20 puanla ligin dibinde kaldı.

Sıradaki Haber
ÖZET | Monaco'da Rodriguez sahne aldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz